CBD-olja och fibromyalgi

Om CBDolja (Hampaolja) lindrar besvären eller hjälper vid Fibromyalgi är lite tvetydigt. Många användare rapporterar dock in att de upplever en förbättring/lindring. Eftersom sjukdomen är så komplex och yttrar sig på flera olika områden är det svårt att säga exakt vad i oljan som skulle kunna ge effekten av lindring.  En av delarna kan vara att CBD har en antiinflammatorisk egenskap. De besvär i Fibromyalgin som beror på inflammationer kan då lindras.
CBD har även egenskapen att vara lugnande/rogivande/avslapnande vilket leder till att verk och smärt inte blir lika påtagande.

Många rapporterar som sagt in att de får bra effekter av oljan så det finns all anledning att testa om du lever med Fibromyalgi.


Denna informationen är till för att du själv ska bilda dig en uppfattning.

Vi påstår inte att CBD olja botar någon sjukdom. Du ska alltid kontakta din läkare

eller någon annan sakkunnig person innan du påbörjar en kur eller tar något naturmedel.

Här är även ett uttalande från en kille som tar CBD olja mot sin fibromyalgi och IBS.

Så här säger användarna!
Vi genomför Sveriges största upplevelseundersökning om CBDolja (Hampaolja).
Så här skriver användarna om Fibromyalgi...

Jag provar nu att ta oljan då jag har fibromyalgi för att se om det hjälper mig med min värk, vissa dagar känns det bättre och vissa märker jag ingen skillnad, kommer även att testa kapslar och se om det ger någon annan reaktion på värken.

Carina Ö

Jag tar oljan sedan två veckor pga mycket smärta. Tyvärr har den inte hjälpt ,antagligen för att jag har en komlex diagnostik med bl a fibromyalgi som förvärrar mina andra sjukdomar . Jag har artros,diskutbuktningar också.. Men jag vill prova annan sort änden jag tar nu.

Lena G

Jag har i flera år haft problem i form av led- och muskelvärk. Jag har inte, trots ett antal läkarbesök, fått någon fastställd diagnos men jag har troligen muskelfibrogi. Jag har nu använt CBD-olja i några månader och är mycket mycket bättre. Jag kommer därför att fortsätta med detta

tord j

Har fibromyalgi, medicinerar traditionellt men har ändå symtom som hindrar mig i livet. Har ännu inte upplevt skillnad av cbd.

Charlotte

Har fibromyalgi,ibs och tinnitus. mår allmänt bättre av cbd-olja. Brukar ha jätteproblem att vänta på buss och åka buss för att det är väldigt högljutt och stökigt, brukar vara helt slut men märker att jag tolererar sådana situationer bättre utan att bli utmattad, så en jättevinst för mig

Evalena

Började för ca ett år sedan med CBDolja pga av att läkare inte ville skriva ut Panocod längre för min fibromyalgi. Redan efter 2 dagar slutade jag helt med tabletterna. Upplever att fibrovärken är mycket bättre. Hade även diabetes typ 1 men för 2 månader sedan kunde jag mer än halvera insulinet. Läkarna kan inte förklara det, men jag har börjat producera insulin själv igen. Jag drar mina egna slutsatser - Cbdolja hjälper kroppen till läkning. Det kan inte läkarna bekräfta eller förneka. Så nöjd. Bättre än alla värktabletter och magen mår bättre.

Helene

Tar oljan för smärta. Har fibromyalgi. Detta hjälper verkligen till. Slipper även huvudvärken. Mvh Lena

Lena G

Jag började ta oljan i december 2018 som komplement till mina förskrivna läkemedel mot Fibromyalgi och Spondylartit. Förutom att smärtan har minskat, rörligheten i kroppen har ökat och mins överdrivna svettningar har upphört så har sömnen påverkats väldigt mycket. Från att ha haft enorma sömnproblem sover jag nu på nätterna och är vaken på dagarna. En fantastisk förbättring från att ha behövt sova middag 2-3ggr/dag tidigare. Till dags datum (15 okt 2019) har jag kunnat sluta helt med sömntabletter och jag har kunnat sänka den dagliga dosen morfin från 80mg till 30-40, beroende på dagsform! CBD-olja är det bästa som hänt min kropp..

Jessica

Är multisjuk, fibromyalgi, allergi och har ångest o sömnproblem. Började ta cdb kapslar få ingen annan medcin jag fått hjälpt. Har tagit cdb nu i ca 3 veckor och någon form av effekt har jag noterat, svårt att sätta fingret på men det känns som om smärtorna har planat ut och är lugnare.

Å M S

Vill du också vara med i Sverige största upplevelseundersökning.
150kr att köpa hampaolja (CBDolja) för...

Vill du också vara med i Sverige största upplevelseundersökning.

150kr att köpa hampaolja (CBDolja) för...