CBD-olja och inflammation

Man har i studier kunnat påvisa att det endocannabinoida systemet i kroppen har en stor påverkan när kroppen hanterar inflammationer.
Vi har fått en del uttalanden från testpersoner som också påvisar att man känner sig bättre när man tagit CBD-olja.
Dessa uttalanden är personernas egna upplevelser och vi här på cbdolja.com förmedlar enbart informationen. Rådgör alltid med din läkare om du har svåra problem. 

Hej,
Är nu uppe i ca 20 droppar 2 gånger om dagen.
Bara efter ett par dagar så försvann en kronisk inflammation som jag haft i 15 år i ena näsborren efter en söndertrasad näsa. MVH B

Hej. Det som varit tydligast för mig sedan jag började med oljan är att min kroniska inflammation i kroppen har minskat avsevärt. Den här sommaren har jag kunnat vara ute och sola i timmar vilket jag inte kunnat på 2-3 år. Klarar också av att ta emot massage vilket inte heller gick förr pga inflammationen i hela kroppen. Känner också minskad oro och stress. /U

Sen jag började med oljan mår jag mycket bättre i mina leder och har mycket mindre ont när jag får ont vilket är jätteskönt. Sen har min inflammation i bröstryggen försvunnit helt som har har haft i flera är år. Min mage är glad och jag känner även att oljan har hjälpt mig må bättre psykiskt. Fantastik olja helt enkelt! Men nästa gång beställer jag nog med smak 😉 /A

Hej
Mår alldeles förträffligt har inte gjort det på många år. Inflammationen i ryggmusklerna är borta, lederna känns mycket bättre, huvudvärken är inte borta men på en behagligare nivå.

Hej!
jag har nu provat med oljan några månader och i dagsläget har jag kunnat minska mina smärtstillande. Även inflammationen i muskler har dämpats mvh. I

För ordningens skull...
Eftersom CBD olja ännu inte är klassat som läkemedel får vi aldrig påstå att det botar någon sjukdom. Vi upplyser och informerar om studier och forskning samt delar med oss av uttalanden/upplevelser från personer som använder CBD olja. Du dra sedan dina egna slutsater och gör din egen bedömning. 

Länkar till information om CBD vid inflammation