• Home /

CBD-olja och multipel skleros

CBD = Neurogenesis = the growth and development of nervous tissue

, intag av CBD = Neurogenesis = the growth and development of nervous tissue

, Feedback från en av våra testpersoner

Hej! Jag har nu öppnat min sjätte flaska med olja och kan säga att jag (som har MS) märker en viss skillnad. Jag känner mig lite smidigare när det gäller en del moment i vardagen, som t.ex. att sträcka upp handen för att dra undan gardinen och inte vingla till så att jag måste hålla i mig med andra handen. Det är stort för en som har balansproblem och jag hoppas det är tack vare oljan. Jag tar nu som mest tjugo droppar om dagen. (Glömmer ibland)
Min fjärde flaska var underbart gul och grumlig, vilket de andra kan vara mot slutet i bästa fall. Varför är en del utan det gula grumlet? Varför är den mesta oljan klar och inte grumlig? Varför tror jag att det gula grumlet har mest power?
Jag har problem med att droppkorken blir oljig om man skakar flaskan eller vänder den upp och ned samt ofta när man suger upp dropparna. För övrigt kan jag nämna att jag sov lite mer en period i början och sen vaknade jag mycket tidigare en period, ca en vecka, men den senaste månaden har det varit som vanligt igen. Tack för att jag fått vara med och testa CBD-oljan!
MVH Cecilia

Ja hej, jag skulle ju berätta hur det gick i torsdags med dansen. Den dagen hade jag ett paket på pressbyrån, hämtade ut det, blev hungrig och tog en tur på vår ICA-affär och fixade det, gick till dansen och därefter tillbaka till ICA för att storhandla. Då jag åkte färdtjänst hem var kockan tio drygt och försent att be om hjälp av min vän att bära upp allt en och en halv trappa. Lilla Tarzan gjorde allt själv för jag hade packat många mindre kassar så jag kunde ta lite i taget och gå flera vändor. Jag brukar inte klara så mycket annars och gå TVÅ gånger genom vår ICA köpcenter! Dansen var okey men det är inte all musik jag tänder på och i torsdags var det tungt i benen på dansgolvet, men så kom en låt som svängde tillräckligt för att rycka tag i mina ben. Dansade en liten stund. Den kvällen var jag nog ändå mest nöjd med min bedrift att handla och få hem allt själv.  ;-D Med vänliga hälsningar Cecilia

Länkar till sidor och forskning om Multipel skleros och CBD . informationen är från  http://www.projectcbd.org/
Denna informationen är till för att du själv ska bilda dig en uppfattning. Vi påstår inte att CBD olja botar någon sjukdom. Du ska alltid kontakta din läkare eller någon annan sakkunnig person innan du påbörjar en kur eller tar något naturmedel

Multipel skleros