CBD-olja sömnproblem

Sömn är en av de områden där CBD ofta dyker upp som positiva egenskaper när användare uttalar sig (se längre ner på sidan). Man beskriver ofta effekten av CBDolja (hampaolja) som lugnande och att det ger en harmonisk upplevelse. Då pratar vi alltså om naturlig CBD från EU-godkänd hampa (helt utan eller med mycket liten mängd THC), inte någon eventuellt lugnande effekt från det psykoaktiva ämnet THC.

Känner man sig lugn och harmonisk får man ofta också en bättre sömn. Bättre sömn ger en utvilad och starkare kropp vilket i sin tur gör att kroppen själv kan hantera eventuella sjukdomar och åkommor på ett mycket bättre sätt. Sömnen är med andra ord extremt viktig för att vi ska må bra.

Så här säger användarna!
Vi genomför Sveriges största upplevelseundersökning om CBDolja (Hampaolja).
Så här skriver användarna om sina sömnupplevelser...

Min dotter har Crohns sjukdom och har precis börjat med CBD olja. Det vi märkt hittills är ett ökat välbefinnande i form av att hon har mer energi och är mer positiv. Dock är det för tidigt att säga om det påverkat hennes Crohns. Själv har jag märkt att jag sover bättre, vaknar utvilad och på gott humör. Stressen har minskat och livet känns lite lättare på något märkligt sätt.

Anna

Jag tar oljan för ångest, värk och sömn. Sömnen har blivit bättre. Och så tänker jag klarare. Ångesten finns kvar i bakgrunden. Värken är något bättre. Mvh Connie

Connie T

Har Alzheimer diagnos. 68 år. Pigg för övrigt. Men har läst så mycket om CBD. Testade för några år sedan men kände absolut inget direkt lyft. Var på semester i Portugal och passade på att köpa THC fri 3% CBD olja. Jag började med droppar (5-10) mestadels på kvällen innan läggdags . Min sömn blev något bättre. Från ca. 5 tim/natt till ca.9 tim. Detta är ju kanon för min sjuka hjärna. Något som jag också märkt är att jag dagtid är mer fokuserad och känner mig betydligt gladare. Har inte berättat detta för mina läkare än. Men hoppas att det tas emot positivt. Men dom har säkert "som vanligt" en egen förklaring. Vet att det tidigare gjorts försök i mindre skala på alzheimerpatienter men tror att dessa lades ner, nog pga kontroversiella abledningar pga Cannabis dåliga rykte. Men jag tror iaf att läkemedelsindustrin bävar inför ett genombrott i forskning till Cannabisens otroliga förmågor. För då försvinner ju denOTROLIGA förtjänsten. Tänk en dag kanske vi får odla vår egen medicin i trädgården. Precis som med nyttiga OBESPRUTADE grönsaker. Besprutningen som med ALL SÄKERHET gjorde oss ALLA sjuka från början. Så jag förordar verkligen bruket av CBD! Lev Väl!

Bosse

Har en son på 11år som vi gett oljan till från och till i 3år. Han är en liten tänkare och stressar gärna upp sig över "små" saker till följd av ont i magen och sömnsvårigheter. Med oljan försvinner magont och han somnar även lättare. Han sover inte tungt och vaknar upp lugnare inför skolan tex. Mina 2 andra barn har jag aldrig känt behov att ge. Jag själv kan behöva några droppar då och då vid stress eller nedstämdhet.

Kellie

Jag har sedan en dryg vecka tagit cbdolja och har säkert inte fått in min dos. MEN redan första natten kunde jag äntligen somna utan att ligga vaken i flera timmar. Upplever även att det är mycket lättare att somna om när jag vaknat under natten. Det känns som att kroppen kommer till ro på nå sätt.

Evelina

Verkar bra mot oro och dålig sömn

elin l

Kände att jag behövde förändring i tillvaron så jag beställde cbd kappslar efter att ha läst på om dom. Har ingen aning om doseringen är uppåt väggarna. Har tagit en varje kväll i kanske en vecka. Eventuell ångest försvinner och jag sover gott. Funderar på att beställa olja nästa gång och pröva med mickro dosering istället för att se om jag kan öka välbefinnandet.

Milla Keränen

Sover mycket bättre och har något mindre ont i ryggen. Så fortsätter och hoppas på bättre resultat även med smärtan.

Bitte

Har gett mig energi, djupare sömn - och ett mycket stabilare humör - jag mår bättre fysiskt som psykiskt helt enkelt 🙂

Marcus

Har flera problem med kroppen, men tar 15-20 droppar till natten, speciellt för att få sova. Tycker jag sover lite bättre, men däremot är jag inte helt pigg på dagen-vilket man borde vara. Sen har jag stora problem med magen, men där har jag inte märkt någon spec. skillnad.

Strandberg

Jag var med i den första testgruppen som provade CBD för några år sedan. Anledningen var min diagnos Polyneuropati som betyder många nerver sjuka. Jag fick inte bort smärtan med CBD men jag sov bättre och kände mig lugnare, vilket var bra i sig

Lars

Tar olja för att somna, bli lugn och fokuserad. Särskilt när stressen når huvudet upplever jag att dropparna hjälper mig att varva ner, på jobbet och hemma.

Monica

Jag använder CBDolja mot ångest och IBS. Jag upplever stor lindring och lättnad från oro, smärta i magen och bättre sömn. Jag kan ibland uppleva en mild huvudvärk av oljan men den är absolut inte något jag besväras av.

Maja F

Jag började med CBD olja när jag hade sömnsvårigheter, kände mig uppjagad och uppstressad till följd av just mkt stress. Min upplevelse är att jag kände mig mkt lugnare av oljan. Blev inte alls lika stressad. Sov djupt och bra, somnade snabbare och vaknade piggare genom hela dagen. Även att kanske immunförsvaret kändes starkare också. Upplevde ingenting negativt med den.

Alex

Mildrar min smärta och sover bra

Susann

Cbd-olja har läkt ut min acnehy och hjälpt mig med insomnia. Jag har ptsd och mycket stress i kroppen. Upplever att cbd lugnar ner detta.

Nina

För att sova Har märkt att jag somnar lättare och känner mig mer utvilad, samt ångest har försvunnit på morgonen. Märker dock att jag inte sover lika bra när jag inte använder oljan

Niro

  1. Jag tar oljan för att stärka min kropp , må bättre och hålla mig frisk. Det positiva jag upplevt är att jag känner mig mycket piggare, gladare, har mindre värk i kroppen och jag sover mycket bättre. Innan hade jag svårt att somna. Det kunde ibland ta en till ett par timmar innan jag somnade. Nu tar det kanske högst 10minuter. Sedan upplever jag en mer mental klarhet. Något negativt har jag inte upplevt. När man hittat rätt dos. Vilket är individuellt från person till person. Så mår man helt enkelt toppen. För mig är det så att tar jag en för hög dos så blir jag lite trött. Har tagit denna olja i minst 3år nu och det kommer jag fortsätta med. Kan varmt rekommendera hampa olja(CBD olja) .

Jimmy

Jag tar den för att jag har värk, och för att jag sover dåligt. Hoppas på att kunna sova bättre. Kanske att jag sover lite bättre...men känner ingen förbättring då det gäller värken. Kanske jag behöver öka dosen, tar 6 droppar 3 ggr/dag.

Ann-Charlotte

Jag ta olja för sova och oro .Jag mår bättra avslappnad mingla oro .Problemet är att det bränds litet i mågen och jag har inte än hittat balansen , jag fortfarande prova olycka droppa . Jag gör salva också och använder som kropps olja . Jag blir ändå mer avslappnad och sover bättra och jag är piggare nu på vinter . Jag ge till min flicka som är 12 år . Hon är förvirrad och ha depression och ibland hon blir veligt nervös eller ha ångest . Hon sover bättra med olja , hon blir mer harmonisk . Och jag tror att hon fokusera också bättra .

Isa P

Stress,depression och ångest. Därför valde jag CBD olja för att på ett så naturligt sätt som möjligt hjälpa till kroppen att må bra helt enkelt och det funkar till viss del, det gäller att hitta sin egna dos och vad som fungerar just för en själv.

Yabbe

Har tagi CBDolja i fyra månader och tycker jag känner mig mycket lugnate.

Ulf M

Jag har använt CBD-olja i två år nu och blivit hjälpt mot både sömnlöshet och artros värk. Men sedan denna hösten 2019, då all THC försvann från oljan, känns det som att svälja vanlig olivolja, men mycket dyrare och helt verkningslös. Väldigt synd.

Wiktoria

Upplever ett mentalt lugn efter några timmar efter dosering. Värk i lederna avtar något vilket möjliggör motionsträning. Tar cirka 3-4 droppar per dosering och dag.

Stefan B

Jag lider av insomnia och CBD är mitt naturliga alternativ till insomningstabletter. Jag tar droppar på kvällen för att varva ner och sova igenom natten. Jag har inga problem med att somna men eftersom jag sover väldigt oroligt vaknar jag många gånger per natt och får aldrig djup sömn. Oljan hjälper mig att sova igenom natten och inte vakna under natten eller vakna någon enstaka gång istället för 5-6 gånger.

Vanessa

Tar oljan mot ångest som jag får när jag tex kör bil. Har nu vågat mej ut på motorvägen utan att få ångest. Funkar även super bra mot stress.

Hanna

Jag har inte tagit CBD-olja under så lång tid, och har haft svårt att ta den helt regelbundet (lider av multiproblematik med komplex ptsd, utmattningssyndrom, depression, värk, sömnstörningar mm). Dock förbättrades min sömn dramatiskt innom loppet av dagar! Jag behövde inte ta någon kemisk farmaka för att somna (något jag tvingats till under många år!). Mirakel!

Christina

Grymt bättre sömn för mig, annars inte mycket mer.

Henrik A

Jag tar oljan för värk och dålig sömn. Har tyvärr inte märkt någon effekt än.

Marie H

Lider av depression sedan jag var 16. 30 år nu! Tog antidepressiva från 2002 fram till 2016. De senaste åren mådde jag inte bra av dem, fick huvudvärk och andra biverkningar. Kunde inte heller sluta för jag fick så stark ångest och självmordstankar. Med cbd olja lyckades jag trappa ner och hålla ökad ångesten i schack. Nedtrappning av antidepressiva tog 6 månader och det svåraste jag gjort i mitt liv med må GA abstinens symptomen, muskel svaghet, skakig, svettningar etc. men cbdolja hjälpte mycket. Och den fortsatt jag med även efteråt. Den får mig att fungera som vanligt utan depression, jag sover bra. Och behöver jag vara utan pga semester eller ekonomiskt så märker jag ingen abstinens. Bara att min kropp och sinne mår så mycket bättre med den. Hela kroppen känns i balans och jag sover gott om natten. När jag har ångest räcker med några extra droppar istället för att ta benzo som är beroende framkallande. Det är bland det bästa som har hänt mig. Mår bra och kan ta hand om min familj och vara en harmonisk mamma.

Luisa

Cdboljan har hjälpt mig att sova bättre, samt lindrar ångest och oro. Jag har provat i ca tre veckor.

Anneli

Har bara tagit den en vecka, men sovsr bättre på nätterna och har mindre värk i kropp, tar huvudvärk snabbt.

Grethe H

Tar inte oljan varje dag, tar dock då jag sover dålig samt när jag är lite nedstämd, stressad. Fungerar bra mot psykosomatiska symtom !

Torsten

Hej Har inte uttnyttjat värdechecken pga redan inhandlat oljan i London. Men jag kanske kan uttnyttja den om det inte är för sent. Positiva effekter är helt minskat sötsug, och sover bättre. Negativ effekt: känner mig mycket trött. Hälsningar Anna-Karin

Anna-Karin

Att säga att jag var positivt överraskad får det att låta som att jag trodde oljan skulle vara medioker. Den är allt över det. Jag lider av ett väldigt sällsynt ”ångestsyndrom” om ni frågar en läkare i Sverige som heter hppd2. Eller Alice i underlandet syndromet som en del känner till det som. Det har kommit med mycket svårigheter för mig i samhället men även livskvalité och sömn vilket är en väldigt viktig byggsten när det kommer till hjärnan och psyket, ångest. Jag har använt oljan i en vecka, jag sover genom hela natten. Brukar sällan sova, mest ett lugnt tillstånd med lätta tupplurar genom natten och sömnparalyser. Nu vaknar jag upp utvilad. Tar lite på morgonen även och det är nästan som någon tagit dom tunga blocken från mina axlar. Främmande möten och simpla saker som disken har aldrig varit enklare. Denna oljan ökar livskvalitén vart du än befinner dig psykiskt! Om du mår dåligt ge den ett försök till ett bättre välmående, de är vi alla värda och det är inte alltid pillret som är svaret. Mår du redan bra? Varför inte må bäst? Supernöjd, kommer rekommendera och köpa så länge den finns tillgänglig!

Adam

Jag använder CBD-olja som behandling mot ångest. Jag har haft psykisk problematik i 10 år och prövat många olika mediciner. CBD-oljan fungerar bra mot ångest, mycket bättre än jag hade väntat mig. Jag kan dock inte märka att den har någon effekt vad gäller depressiva symtom.

Gustav

Tar oljan för att hjälpa sömnproblem på kvällen o känner en smärre effekt av detta det verkar även hjälpa magen en aning. inga biverkningar alls

Roger

Jag sover mycket bättre och känner mig mer lugn i stressiga situationer. Känner mig mer avslappnad och harmonisk.

Martina

Jag använder oljan för att se om den kan ge effekt på min besvärliga ångest . Än har den inte gett effekt. Mvh Ove!

Ove

Kronisk inflammation i kroppen som minskat. Sover betydligt bättre. Allmänt piggare och gladare.

Kim

Har tagit cbd-olja en månad. Somnar lättare, är mer klartänkt och lugnare och gladare. Mina ledbesvär har minskat avsevärt. Min stelhet på morgonen och om jag suttit ner en lång stund har nästan försvunnit helt.

Solveig

Jag tar hampa kapslar mot kramp anfall, kronisk värk, komplex ptsd. Sömnsvårigheter bla. började med olja men gick över på kapslar. Har fått ner kramp anfallet från ett tio till tjugotal i veckan till ett kanske två i månaden och vissa månader inga alls. Mitt liv är förändrat . Jag får mer sällan panikattacker och Jag kommer aldrig sluta med hampa. Ingen kemisk medicin har hjälpt mig på detta sätt och då har jag haft vårdkontakt och kemisk medicin i 19 år av o till. Hampan har som sagt förändrat mitt liv . Jag sover igen är inte rädd att gå ut pga av ev kramp anfall. Är mycket tacksam och rekommenderar varmt cbd. från en tacksam som äntligen fått ett värdigt liv. Tack för kampen för cbd:n! All kärlek!

Monja

Hej, min upplevelse av cbdolja är absolut positiv, den bidrar till mental balans & lugn, antistress & jag klarar av saker i min vardag som annars varit utmanande. Jag tror att dessa oljor & plantor är en nödvändig & högst naturlig del av alla varelsers välbefinnande på vår jord. mvh Jonas

Jonas

Rogivande, smärtlindrande och god sömn.

Jan-Erik

Jag har precis börjat använda CBDoljan och känner redan stor skillnad i sömnkvalitet och ser fram emot fler positiva effekter!

Anna

Efter som jag fick höra att det var helt lagligt att använda CBD olja utan THC. Jag känner lite oro i kroppen det beror på min övergångs ålder och tänkte prova och jag känner mig mycket bättre har använt oljan en tid nu.

Ann

Jag har adhd diagnos med depression. Min adhd gör att min energi nästan alltid är slut. När jag använder cbd så håller min energi bättre under dagarna och jag sover bättre på natterna och vaknar mer utvilad än annars.

Linn

Jag är helt frisk. Hade ibland ångest , den är helt borta. Oljan höjer medvetande nivå hos friska männsikor. Den funkar precis på det motståndet man har i sitt liv, spelar ingen roll om det är fysisk eller psykiskt. Inga negativa effekter (förutom att genom höja sin medvetande kan orsaka räddsla för ensamhet, otrygghet - men det har inget med oljan att göra). CBD är framtiden för sjuka och friska.

Liza

Vi har provat oljan på vårt barnbarn som har diagnostiserats med ADHD. Mycket positiva effekter för bra sömn, koncentration och känslomässig balans. Hennes skola vägrade dock användningen och hon blev tvingad att sluta ta dropparna. Samhället, inklusive skolan och sjukvården, saknar kunskaper och klassar oljan som en drog. Idag tvingas hon ta psykofarmaka för att hon ska få börja gå i skolan igen. Hennes tillstånd är allvarligt. Biverkningarna har gjort henne oförmögen att fungera normalt. Vi gör allt för att hitta en läkare som förstår behovet av oljan. Än så länge har vi inte lyckats då de anser att det är en drog.

Marita

Ville prova då jag har svårt att koppla av. Svårt att sova. Problem med magen. År medicin mot magen som gav biverkningar. Sen jag börja har jag märkt att jag har lättare att koppla ner o somna. Magen fungerar. Sätter inte i halsen hälften så mycket som jag gjorde innan. Hoppas jag får bukt med det helt. Har aldrig haft hungerkänslor o därför ätit fel. Nu känner jag det o börjar äta mer regelbundet. Alltså fungerar magen. Mina kollegor säger att jag är annorlunda på ett positivt sätt. Tänker definitivt fortsätta. Ska öka på dosen tills jag känner att det känns riktigt bra.

Annika L

Jag tar THC-fri CBD-olja och CBD-vape. Har astma, histamintolerans, ME/CFS. Får ångest pch oro pga mitt tillstånd och tycker CBD tar ner oron, lättar mina lungproblem och inflammationen dämpas något. Tycker det är helt ologiskt att det har blivit helt olagligt med tidigare oljor.

Britt

Jag började ta oljan i december 2018 som komplement till mina förskrivna läkemedel mot Fibromyalgi och Spondylartit. Förutom att smärtan har minskat, rörligheten i kroppen har ökat och mins överdrivna svettningar har upphört så har sömnen påverkats väldigt mycket. Från att ha haft enorma sömnproblem sover jag nu på nätterna och är vaken på dagarna. En fantastisk förbättring från att ha behövt sova middag 2-3ggr/dag tidigare. Till dags datum (15 okt 2019) har jag kunnat sluta helt med sömntabletter och jag har kunnat sänka den dagliga dosen morfin från 80mg till 30-40, beroende på dagsform! CBD-olja är det bästa som hänt min kropp..

Jessica

Positiva upplevelser. Piggare o mer energi på dagen och sover bättre om natten.

Helena

Jag provade CBD-olja för ett par månader sedan och redan efter ca 5 dagar märkte jag positiva effekter - bättre sömn - och ökad "klarhet" och tankeförmåga. Jag har dock märkt att det är väldigt olika beroende på tillverkare/preparat för att uppnå önskad effekt.

Johan Ö

Har bara tagit den en vecka, men sovsr bättre på nätterna och har mindre värk i kropp, tar huvudvärk snabbt.

Grethe H

Jag tar oljan för att jag vill sova bättre, och den gör skillnad, det är lättare att somna om när jag vaknar mitt i natten

Eva

Tar oljan för sömnen då jag sover dåligt och vaknar flera gånger per natt. Tar den även för ångest. Och hitills har det funkar bra för sömnen med nån droppe per dygn., jag blir trött på kvällen och sover utan en massa uppvaknande. Och min ångest på kvällstid har minskat betydligt, från att ha ångest flera gånger i veckan till kanske max 1 gång i veckan är stora framsteg för mej.

Malin

Jag vill stärka kroppens naturliga produktion av endocannabinoider. Har använt CBD-oljan (3% CBD och 0% THC) en kort period. Det jag har märkt direkt var en klart bättre insomning.

Kristina

Tar oljan ff à mot mina sömnsvårigheter och trötthet på dagarna. Har inte upplevt någon effekt än, men bara använt i ca 2,5 vecka

Gunnela A

Jag har hemskt svåra problem att sova. Har använt allt som finns som jag fått inom läkemedelsindustrin och även varenda naturpreparat men ingenting har hjälpt på mina sömnproblem. Jag har tidigare provat andra CBD oljor utan framgång men jag måste säga att jag är överraskad över att denna nya olja THC fria olja har haft sån bra effekt! Jag upplever inte att den skulle vara sämre när den inte innehåller nån thc pga lagstiftningen. Jag har provat upp till 15 dr men det var inte alls rätt för mig. Min kompis tar det men det kan man ju aldrig jämföra sig med. Däremot 7-10 droppar har varit otroligt lugnande och jag har kunnat sova bättre under de sista 10 dagarna än på ganska många år. Fått mera djupsömn. Min kropp är väldigt skeptisk till läkemedel och sånt, även alkohol men detta känns verkligen helt naturligt och definitivt inte som nån slags drog om nån skulle vara rädd för att prova. Känns som om detta är det mildaste men ändå mest effektiva man kan ta men man kan ju inte förvänta få resultat förrän man kommer upp i den dos som är bra för just mig. Jag är 62 år och har sovit uselt i 21 år sen jag blev utbränd. Jag har även känt mig gladare dagtid ( tar bara till natten ) men vet inte om det beror på mera sömn eller preparatet. Jag har sovit 4-5 timmar nu och innan bara sovit mellan kl 6-8 eller 7-9 eller bara 1 enda timme natt efter natt så detta känns guld för mig. Enda minus jag har att komma med är priset. Behöver man bara 2-3 dr så räcker ju flaskan ett tag men inte när man behöver 10 dr eller så. Jo ett minus till. Smaken. Men jag har accepterat att det blir inte godare än såhär. Så jag säger Våga prova ni med som inte törs. // Cina

admin kommentar: Vi har tagit bort varumärkesnamn.

Cina

Jag tar oljan för att se om den kan minska/ta bort min ryggvärk även mot sömnsvårigheter & ångest. Har endast testat i ca 3 v men tycker att jag känner mig piggare & kommer fortare till ro när jag vaknar på natten.

Linda

Den ger bättre sömn och aptiten till mat känns godare . Och den ett inre lugn som kommer smygande efter ett tag , jag tror fan man mår bättre överlag. Så var för inte pröva, det är mitt råd!!

Kenneth

Jag lider av ME, och har ständig värk, och sömnproblem. CBD oljan var vändningen som fick mig att somna lättare och sova djupt i 4 h utan att vakna flera gånger i timmen av värken. Receptbelagda värktabletter gjorde mig bara sjukare pga belastning på levern.

Claudia

Mår jättebra av oljan, piggare o sover bättre, ska testa den utvärtes mot min atros. Skönt att slippa hjärntröttheten (ms).

Marie-Louise

Jag tycker att jag blir piggare och får mer energi. Första omgången överdoserade jag nog, nu i denna omgång tar jag 1-2 droppar varje morgon och kväll. Jag antar att det kan ta tid innan effekten slår igenom fullt ut, men nånstans tror jag på detta. (PS att kunna köpa en ny sats med rabattcheck låter ju perfekt!)

Stefan

Jag började med olja för två år sedan för att jag hört att den kunde hjälpa mot värkande leder och mot spänningarna i kroppen. Hade även behov av att få en bättre sömn. Jag har fortfarande värk som vandrar i min kropp men jag upplever att det är något bättre, sömnen blev väsentligt bättre. Det har dock stannat av lite just nu, stress på jobbet påverkar nog en hel del. Tar 3%olja, 9 droppar på kvällen och en kapsel Ego H ? på morgonen

Lena

Jag började ta CBDolja mest av nyfikenhet efter att ha hört en föreläsning av en jordbrukare som odlar hampa i Östergötland. En av de tydligaste effekterna är att jag är piggare. Jag har ett stort sömnbehov men jag behöver inte längre sova lika många timmar per dygn för att känna mig utsövd. Jag upplever också att jag har blivit mer positiv i min grundstämning vilket är en oväntad och trevlig känsla.

Ullis

Tar en droppe under tungan om jag har svårt att sova, funkar bra för mig

Janet

Jag har provat cbd-oljan nu i några veckor och tar 3 droppar/dag. Jag ville se om det kunde hjälpa mot stress och sömnproblem. Jag tycker redan att jag sover bättre och djupare. Och att jag känner mig piggare och mer vaken på dagen. Även så känner jag mig lugnare, inte lika stressad. Jag tar även Oleamide H+ 2 kapslar/kväll som jag beställde samtidigt. Tänker fortsätta öka dosen av oljan.

Martin

Jag upplever att jag sover bättre och somnar in lättare när jag tar CBD-olja.

Josefin

Jag har använt cbd olja i drygt ett år för kroniska smärtor,huvudvärk och sömnproblem till följd av 2 whiplash skador...testat många olika tillverkare ,men den gemensamma nämnaren för de flesta är mkt bättre sömn och i princip ingen huvudvärk,smärtan funkar det inte så bra med för mig,men att kunna sova hela nätter!! oftast... Rekommenderas varmt att testa er fram,lite olika med dosering och resultat mellan tillverkare...MVH Robban

Robert

Cbd olja fungerar välidgt bra för stresslindring och sömn i mitt fall. Jag tar gärna 15% och högre för att få effekt.

Hajen F

Är multisjuk, fibromyalgi, allergi och har ångest o sömnproblem. Började ta cdb kapslar få ingen annan medcin jag fått hjälpt. Har tagit cdb nu i ca 3 veckor och någon form av effekt har jag noterat, svårt att sätta fingret på men det känns som om smärtorna har planat ut och är lugnare.

Å M S

Har tidigare tagit oljan för att lindra mild vardagsångest. Upplever att det gett effekt samt att jag fått bättre sömn. Har autoimmuna sjukdomar (celiaki och graves) och nu även psoriasis. Vill se huruvida CBD-oljan kan förbättra min hud.

Jacqueline Hellmann

Du blir lugnare, mer i harmoni, men också mer ork och kraft. Det är inget som ger nån ” påverkning” utan hjälper som kroppen att självläka.Har även sett min svårt hjärtsjuka pappa kunna tbörja leva, göra mer saker etc. ger det även till min hund och han är frisk och stark. Plus att några jag känner som jobbade sig in i väggen slutade helt antidepressiva efter dom börjat med oljan. Dom hade båda ätit antidepressiva medel in10 år. Oljan hjälper och läker utan skadliga biverkningar och effekter!

Marie

Gav mig lugn i kroppen, sov bättre och allmänt bättre mående. Sorg att den är narkotikaklassad numer!

Admin kommentar: Det är endast olja innehållande THC som är narkotikaklassad. Olja utan THC (THC-fri) är laglig.

Ingela

Mindre ångest och sover bättre. Ser livet mer positivt.

Susanne

Sänker inflammation, Lättare att sova

Amin

Mår bättre har inte ont huvudet varje morgon samt sover bättre .

Stig Sylegård

Sedan jag började ta dropparna så har jag börjat sova bättre. Masserar även in en droppe olja på och under ögonen för att mjukgöra huden med goda resultat. Jag tycker dock att det är svårt att veta hur jag ska dosera oljan för bästa resultat.

Lollo

Jag har förhoppningar om att få en återställd sömn efter många års sömnstörningar. Fortsätter att ta dropparna 🙂

Gisela